Pricomigdale cu cafea si sos expresso
PrinteazaO reteta de pricomigdale cu cafea si sos expresso din: pricomigdale, inghetata cu turta, espresso si miere.
- 4 pricomigdale mari, cu cafea
- 4 bulgări de îngheţată cu turtă dulce sau de nuci
- 4 ceşti cu espresso fierbinte
- 4 linguriţe miere lichidă
Mod de preparare:
Dizolvaţi mierea în ceştile de espresso, cu multă spumă. Puneţi deoparte acest sos. Desfaceţi pricomigdalele, separând cei 2 biscuiţi.
Aşezaţi câte 1 bucată pe fiecare farfurie de servit, aşezaţi deasupra un bulgăre de îngheţată şi presaţi-l uşor înainte de a aşeza peste el cealaltă jumătate de pricomigdală.
Turnaţi sosul de cafea peste pricomigdale şi serviţi imediat.
Pricomigdale cu cafea si sos expresso
Pofta buna!