Pricomigdale cu cafea si sos expresso

Printeaza

O reteta de pricomigdale cu cafea si sos expresso din: pricomigdale, inghetata cu turta, espresso si miere.

Ingrediente:Pricomigdale cu cafea si sos expresso

  • 4 pricomigdale mari, cu cafea
  • 4 bulgări de îngheţată cu turtă dulce sau de nuci
  • 4 ceşti cu espresso fierbinte
  • 4 linguriţe miere lichidă

 

Mod de preparare:

Dizolvaţi mierea în ceştile de espresso, cu multă spumă. Puneţi deoparte acest sos. Desfaceţi pricomigdalele, separând cei 2 biscuiţi.

Aşezaţi câte 1 bucată pe fiecare farfurie de servit, aşezaţi deasupra un bul­găre de îngheţată şi presaţi-l uşor înainte de a aşeza peste el cealaltă jumătate de pricomigdală.

Turnaţi sosul de cafea peste pricomigdale şi serviţi imediat.

Pricomigdale cu cafea si sos expresso

Pricomigdale cu cafea si sos expresso

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.