Pricomigdale cu căpşune

Printeaza

Pricomigdale cu căpşune din: migdale, zahar pudra, zahar vanilinat, albusuri, cacao, capsune, zahar tos, scortisoara, menta verde.

Ingrediente:Pricomigdale_cu_capsune

  • 250 g migdale
  • 320 g zahar pudra
  • doua pliculete zahar vanilinat
  • 3 albusuri
  • o lingura cu cacao
  • 500 g capsune
  • 100 g zahar tos
  • jumatate de lingurita cu scortisoara
  • menta verde

 

Mod de preparare:

Intr-un bol se amestecă migdalele măcinate cu trei sferturi din zahărul pudră, cacaua, scorţişoara şi un pliculeţ de zahăr vanilinat. Albuşurile se mixează împreună cu restul de zahăr pudră până când nu mai cad de pe braţele mixerului.

Se adaugă ingredientele uscate din bol, amestecând uşor cu o lingură ca să nu se lase compoziţia. Se pune într-un pistol pentru fursecuri sau se ia cu o lingură din compoziţie şi se toarnă grămăjoare distanţate pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Se introduce tava în cuptorul încins şi se coc la foc mediu 15-20 de minute, având grijă să nu se ardă. Se spală trei sferturi din căpşune, se taie bucăţi se pun la fiert cu zahărul tos şi zahărul vanilinat rămas. Când s-au înmuiat se pasează cu un blender şi se mai fierbe sosul două minute.

In momentul servirii se toarna deasupra sosul, se presara menta tocata si restul de capsune.

Pricomigdale cu căpşune

Pricomigdale_cu_capsune

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.