Pricomigdale cu lichior

Printeaza

Pricomigdale cu lichior din: zahar, albusuri, faina de migdale, lichior amaretto.

Ingrediente:Pricomigdale_cu_lichior

  • 300 g zahar
  • 3 albusuri
  • 200 g faina de migdale
  • 20 ml lichior Amaretto

 

Mod de preparare:

Se amestecă făina de migdale cu zahărul. Se adaugă albuşurile şi se amestecă foarte bine. Apoi, se pune lichiorul şi se amestecă din nou foarte bine, obţinând un aluat omogen care se adună într-o bilă.

Bila de aluat se modelează sub forma unui sul, din care se taie mici bucăţi ce se pun în tava de copt tapetată cu hârtie. Se coc 15-20 de minute.

Pricomigdale cu lichior

Pricomigdale_cu_lichior

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.