Pricomigdale cu nuci

Printeaza

Pricomigdale cu nuci din: miez de nuci, oua, zahar, zahar pudra, faina, esenta de migdale, zahar vanilat,

Ingrediente:Pricomigdale_cu_nuci

  • 200 g miez de nuci
  • 6 albuşuri
  • 300 g zahăr
  • 20 g zahăr pudră
  • 30 g făină
  • 9-10 picături esenţă de migdale
  • 1 pliculeţ zahăr vanilat

Mod de preparare:

Dai miezul de nuci prin maşina de tocat, adaugi albuşurile bătute puţin şi zahărul.

Aşezi vasul pe aragaz la foc mic şi ţii până când se încălzeşte compoziţia, amestecând conti­nuu cu o lingură de lemn.

Dai deoparte de pe foc, amesteci, adaugi esenţa de migdale, fă­ina în ploaie şi zahărul vanilat.

Intinzi hârtie de copt într-o tavă şi, cu un poş sau cu o pungă pe care o tai la un colţ, formezi pricomigdale, pe care le presari cu zahăr pudră şi dai tava, la foc mic, la cuptor.

Le ţii până când capătă o culoare puţin arămie. Laşi la răcorit, apoi le dezlipeşti uşor de pe hârtia de copt.

Pricomigdale cu nuci

Pricomigdale_cu_nuci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.