Pricomigdale umplute

Printeaza

Pricomigdale umplute din: migdale, zahar pudra, oua, zahar, cacao, lapte, ciocolata neagra, unt.

Ingrediente:Pricomigdale umplute

  • 130 g migdale măcinate
  • 200 g zahăr pudră
  • 4 albuşuri
  • 50 g zahăr
  • 1 lingură pudră de cacao

Pentru umplutură:

  • 75 ml lapte
  • 100 g ciocolată neagră
  • 50 g unt

 

Mod de preparare:

Pentru umplutură, torni laptele fiert peste ciocolata sfărâmată şi amesteci până se topeşte. Adaugi untul tăiat cu-buleţe şi dai crema la rece.

Cerni pudra de cacao cu zahărul pudră şi le amesteci cu migdalele măcinate. Separatbaţi albuşurile spumă, iar spre final adaugi zahărul. Incorporezi ingredientele uscate în compoziţia de albuşuri, amestecând cu grijă. Aluatul obţinut îl pui într-un poş şi, pe o tavă în care ai întins hârtie de copt, formezi mici emisfere.

Le dai la cuptorul preîncălzit 2 minute, apoi reduci temperatura şi le mai laşi să se coacă încă 7 minute.

Scoţi tava din cuptor, laşi pricomigdalele să se răcească, apoi le umpli, două câte două, cu crema de ciocolată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.