Pricomigdale cu zmeura

Printeaza

Pricomigdale cu zmeura din: pricomigdale, branza mascarpone, zmeura, suc concentrat de zmeura, ingheatata de nuci, lichior de coacaze negre si colorant alimentar.

Ingrediente:

  • 6 pricomigdale mari, zmeurii
  • 250 g branza mascarpone
  • 500 g zmeura congelata
  • 300 ml suc concentrat de zmeura (congelat)
  • 500 g inghetata de nuci
  • 9 linguri lichior de coacaze negre
  • colorant alimentar rosu

 

Mod de preparare:

Pricomigdale cu zmeura: Bateţi, cu putere, brânza mascarpone cu 6 linguri de lichior de coacăze.

Adăugaţi câteva picături de colorant şi amestecaţi. Desfaceţi, cu atenţie, pri- comigdalele în două, pu­neţi în interior mascarpone roz şi lipiţi-le.

Puneţi-le la rece pentru cel puţin 1 h. Când serviţi, încălziţi uşor concentratul de zmeură împreună cu restul de lichior într-o cratiţă.

Puneţi îngheţată în 6 cupe (sau 6 castronele). Puneţi deasupra zmeura conge­lată, aşezaţi pricomigda- lele, presăraţi zahăr pudră şi serviţi împreună cu con­centratul călduţ, pus în sosieră.

Scoateţi din frigider brânza mascarpone cu cel puţin 1 h înainte, pentru ca să fie elastică atunci când o veţi bate.

Puteţi umple pricomigda- lele cu o zi înainte, dar nu adăugaţi zmeura şi îngheţata decât în ultimul moment.

 

 

Pofta buna!

 

 

Berea Bitburger Premium Pils

Berea Bitburger Premium Pils: Pilsner-ul German cu Gust Curat și Revigorant – Bitburger Premium Pils este o bere pilsner germană produsă de Bitburger Brauerei, una dintre cele mai renumite fabrici de bere din Germania. Fabrica de bere Bitburger a fost fondată în 1817 de Johann Peter Wallenborn în orașul Bitburg, situat în regiunea Eifel. De-a […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.