Parjoale din icre de scrumbie

Printeaza

Parjoale din icre de scrumbie din: icre, ardei iute, unt, smantana, castraveti murati, ulei, amidon, sare, piper.

Ingrediente:

  • 600 g icre de scrumbie
  • 1 ardei iute
  • 50 g unt
  • 200 ml smântână
  • 200 g castraveţi muraţi
  • 200 ml ulei
  • 1 linguriţă rasă de amidon
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare Parjoale din icre de scrumbie:

Se sărează şi se piperează icrele. Se adună în mâini mai multe icre şi dându-1 prin făină, se formează o pârjoala.

Se pun în baie d ulei cald, la foc mic şi se ţin 1-2 minute pe flecari mari, având grija să nu se usuce şi să se întărească Se scot pe şerveţele.

Sosul: Se soteazî în unt ardeiul iute tocat şi cas traveţii tăiaţi felii, 2-5 minute la foc iute, se micşorează focul şi se adaugă smântână.

Când aceasta începe să fiarbă, se adaugă amidonul desfăcut în puţină apă rece.

Se potriveşte de sare, se ia de pe foc şi se adună castraveţii cu o paletă.

Se formează pe platoul de servi­re un pat de castraveţi, se aşază pârjoalele şi se toarnă peste ele sosul alb.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Supa picanta de scrumbie

Supa picanta de scrumbie din: cartofi, scrumbie, oua, mar, masline, sare, ulei, piper, marar, rosie, ardei. Ingrediente: 4 cartofi 1 scrumbie 3 ouă fierte tari 1 măr măsline sare 3 linguri cu ulei piper mărar tocat 1 roşie 1 ardei gras   Mod de preparare: Spălaţi cartofii, fierbeţi-i şi curăţaţi-i cât sunt calzi. Tăiaţi felii subţiri, […]

Supa de scrumbie cu masline

Supa de scrumbie cu masline din: cartofi, scrumbie, oua, mar, masline, sare, ulei, piper, marar, rosie, ardei. Ingrediente: 4 cartofi 1 scrumbie 3 ouă fierte tari 1 măr măsline sare 3 linguri cu ulei piper mărar tocat 1 roşie 1 ardei gras   Mod de preparare: Spălaţi cartofii, fierbeţi-i şi curăţaţi-i cât sunt calzi. Tăiaţi felii […]

Scrumbie de mare

Scrumbie de mare din: scrumbii, ceapa, ardei, coriandru, cuisoare, dafin, lamaie, otet, ulei, patrunjel. Ingrediente: 10 scrumbii de mare 3 cepe 4 ardei iuţi 20 g coriandru 4 cuişoare 4 foi de dafin 1 lămâie 50 ml oţet balsamic alb 50 ml ulei de măsline 2 legături pătrunjel   Mod de preparare Scrumbie de mare: […]

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • parjoale din icre de peste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.