Parjoale rulate in vinete

Printeaza

O reteta delicioasa de parjoale cu: carne de vita, ou, vinete, paine, ceapa, rosii, busuioc, cimbru, parmezan, sare, piper, ulei, ulei de masline.

 

Ingrediente:Parjoale_rulate_in_vinete

  • 300 g carne de vacă tocată
  • un ou
  • două vinete mai mari
  • o felie de pâine
  • o ceapă
  • 3 roşii
  • o lin­guriţă de busuioc
  • o linguriţă de cim­bru
  • 750 g parmezan (sau brânză turcească
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea- soarelui
  • 4 linguri de ulei de măsline

Mod de preparare:

Amestecaţi carnea, felia de pâine, oul şi brânza. Adăugaţi sarea, piperul, cimbrul şi busuiocul.

Formaţi în mână bulete. Spălaţi vinetele, tăiaţi fâşii pe lung, puneţi în fiecare câte un bulete şi rulaţi.

Turnaţi uleiul de floarea-soarelui într-o tigaie şi prăjiţi rulourile. Pentru sos tăiaţi ceapa şi roşiile foarte mărunt.

Puneţi uleiul de măsline într-o tigaie şi preparaţi un sos, adăugând ceapa şi roşiile.

Când sosul devine onctuos, puneţi rulourile. Lăsaţi să fiarbă împreună 10 minute.

Se serveşte fierbinte, alături de pilaf de orez.

Parjoale rulate in vinete

Parjoale_rulate_in_vinete

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Parjoale moldovenesti – gustoase si aromate

Parjoale moldovenesti – gustoase si aromate din: carne tocata de vita, carne tocata deporc, ceapa, usturoi, cartofi, paine alba, lapte, oua, sare, piper, marar, patrunjel, pesmet, malai, faina. Ingrediente: 500 g carne tocată de vită 500 g carne tocată de porc 2 cepe de mărime medie 4-5 căței de usturoi 2 cartofi 3-4 felii de […]

 

Oua ochiuri in parjoale

Oua ochiuri in parjoale din: carne, paine, usturoi, ou, maghiran, patrunjel, sare, ulei. Ingrediente: 500 g carne tocată 2 felii pâine înmuiată în lapte gălbenuş crud 5-6 căţei de usturoi sare pătrunjel 1 vârf cuţit de maghiran pesmet 50 ml ulei 50 g unt sau margarină 6 ouă piper   Mod de preparare: Pune într-un […]

Parjoale de ovaz cu salata de porumb

Parjoale de varza cu smantana

Parjoale de varza cu smantana din: varza, paine, lapte, untdelemn, oua, smantana, sare, piper, marar, patrunjel. Ingrediente: 1 kg varză albă 100 g pâine 50 ml lapte 100 ml untdelemn sau untură 3 ouă 2 linguri smântână sare piper mărar şi pătrunjel verde   Mod de preparare: Varza se curăţă, se spală şi se opăreşte […]

 

Parjoale de conopida cu sos tartar

Parjoale de conopida cu sos tartar

Parjoale de conopida cu sos tartar din: conopida, oua, pesmet, ceapa, usturoi, sare, piper, cascaval, ulei, maioneza, castraveti murati, patrunjel, lamaie, capere. Ingrediente: 600 g conopidă 2 ouă 100g pesmet 2 fire ceapă verde 3 căţei de usturoi sare piper negru măcinat 200 g caşcaval sau mozzarella 100 ml ulei pentru prăjit Pentru sos 200 […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.