Profiterol cu crema de caramel din: faina, cacao, unt, oua, caramel, fulgi de sare, smantana, ciocolata, bomboane. Ingrediente: Pentru aluatul de gogosi: 75 g de făină 2 linguri de cacao 85 g de unt, tăiat în bucăţi mici 3 ouă medii, bătute Pentru crema de caramel: 200 g de caramel 1/2-1 linguriţă fulgi de sare […]
Profiterol cu cirese
PrinteazaProfiterol cu cirese din: cirese, negrese, frisca, profiterol.
- 3 linguri cireşe din compot
- 250 g profiterol de cumpărat cu sos de ciocolată
- 50 g negrese cu ciocolată – de cumpărat
- 1 lingură frişcă bătută
Mod de preparare:
Intr-un pahar special aşazâ jumătate din fructe, pune deasupra 3 gogoşi de profiterol, jumătate din negrese şi din sosul de ciocolată. Completează cu compotul rămas, profiterolul, negresele şi sosul de ciocolată.
Pune deasupra frişca bătută şi serveşte.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Tort profiterol
Tort profiterol din: lapte, unt, zahar, oua, faina, smantana pentru frisca, zahar vanilat, zahar pudra, sirop de ciocolata. Ingrediente: 250 ml lapte 125 g unt 1 lingură zahăr 5 ouă medii sau 6 ouă mici unt pentru uns tava 200 g făină sare Pentru umplutură: 30 g smântână pentru frişcă, păstrată la rece 1 pachet zahăr […]
Profiterol delicios
Profiterol delicios din: faina, apa, ulei, oua, sare, ciocolata amara, lapte, zahar, unt. Ingrediente: Pentru choux-uri: 100 g făină 150 g apă 37 g ulei 3 ouă 1 vârf cuţit de sare Pentru crema de ciocolată: 200 g ciocolată amară (70% cacao) 200 ml lapte 100 g zahăr 50 g unt Mod de preparare: […]
Profiterol cu sos de fructe de padure
Profiterol cu sos de fructe de padure din: faina, ulei, apa, ou, sare, smântână pentru frişcă, întăritor frişcă, fructe de pădure congelate, zahar. Ingrediente: 200 g făină 80 ml ulei 250 ml apă 1 ou 1 praf de sare Pentru umplutură: 200 ml smântână pentru frişcă 1 plic întăritor frişcă Pentru sos: 200 g fructe de pădure congelate 80 […]
Pofta buna!