Profiterol cu sos de ciocolata

Printeaza

Profiterol cu sos de ciocolata din: profiterol, negrese, frisca, cirese.

 

Ingrediente:Profiterol cu sos de ciocolata

  • 3 linguri cireşe din compot
  • 250 g profiterol de cumpărat cu sos de ciocolată
  • 50 g negrese cu ciocolată – de cumpărat
  • 1 lingură frişca băfufă

 

Mod de preparare:

Intr-un pahar special aşază jumătate din fructe, pune deasupra 3 gogoşi de profiterol, jumătate din negrese şi din sosul de ciocolată.

Completează cu compotul rămas, profiterolul, negresele şi sosul de ciocolată.

Pune deasupra frişca bătută şi serveşte.

 

Pofta buna!

 


poate te intereseaza si:

Profiterol cu frisca

Profiterol cu frisca din: faina, unt, oua, zahar, lapte, ciocolata, frisca. Ingrediente: 100 g făină 100 g unt 3 ouă o lingură zahăr 100 ml lapte un praf sare 100 g ciocolată 100 ml apă 250 ml frişca lichidă foarte rece   Mod de preparare: Se pune întâi untul la topit şi apoi se adaugă […]

Profiterol cu frisca si ciocolata

Profiterol cu cirese

Profiterol cu cirese din: cirese, negrese, frisca, profiterol. Ingrediente: 3 linguri cireşe din compot 250 g profiterol de cumpărat cu sos de ciocolată 50 g negrese cu ciocolată – de cumpărat 1 lingură frişcă bătută   Mod de preparare: Intr-un pahar special aşazâ jumătate din fructe, pune deasupra 3 gogoşi de profiterol, jumătate din negrese […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.