Prosecco tropical

Printeaza

Prosecco tropical. Prosecco este unul dintre vinurile spumante tradiţionale ale Italiei, un vin sec sau demisec produs în regiunea Veneto din nord-estul ţării.

Apelaţiunea de origine a celui mai bun prosecco este numele dificil de reţinut prosecco di Valdobbiadene, primul termen desemnând atât varietatea de struguri, cât şi vinul respectiv.

In trecut, prosecco era un vin de calitate în general modestă. Deşi era în esenţă un vin sec, el avea deseori o aromă artificială de tutti-frutti, care nu îi încuraja pe cunoscători să îl ia în serios.

In ultimii ani, calitatea sa a fost substanţial îmbunătăţită, vinul devenind un aperitiv îndrăgit, atât în Italia, cât şi în străinătate, într-o măsură tot mai mare.

Prosecco tropical

Combinâ 50 ml vermut cu 100 ml suc de ananas şi zeama de la o lămâie.

Porţionează în pahare răcite şi completează cu Prosecco.

Combinâ 50 ml vermut cu 100 ml suc de ananas şi zeama de la o lămâie. Porţionează în pahare răcite şi completează cu Prosecco.

 

 

 

 

 

 

Savurati!

 

 

 

 


poate iti place si:

Jeleu de citrice

Jeleu de portocale si Prosecco

Jeleu de portocale si Prosecco din: gelatina, portocale, portocale rosii, zahar, Prosecco, smantana, zahar vanilat, iaurt, lamaie, roinita. Ingrediente: 5 foi de gelatină albă . 6 portocale 250 ml suc de portocale roşii 250 g zahăr 200 ml vin spumant Prosecco 150 ml smântână dulce 1 lingură de zahăr vanilat 150 g iaurt natur 1 […]

 

 

 

Savurati!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.