Prune afumate umplute cu ton si marar

Printeaza

Prune afumate umplute cu ton si marar din: prune afuma­te, conservă trunchi de ton în bucăţi, zeama de lamaie, unt, marar, sare, piper negru macinat.

 

Ingrediente:Prune afumate umplute cu ton si marar

  • 20-25 prune afuma­te mari
  • 1 conservă trunchi de ton în bucăţi
  • zeamă de lămâie
  • 100 g unt
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper negru măcinat

Mod de preparare:

Crestezi puţin prunele şi le îndepărtezi sâmburii. Le desfaci şi încerci să le aplatizezi, astfel încât să semene cu un coşuleţ. Scurgi peştele într-o strecurătoare, apoi îl pui într-o farfurie şi îl zdrobeşti cu furculiţa.

După ce untul a ajuns la temperatura camerei, îl freci spumă, cu o lingură de lemn şi încorporezi câte puţin peşte zdrobit. Acreşti pasta după gust, o sărezi şi o condimentezi.

Cu ajutorul unui cornet, umpli prunele şi le deco­rezi cu mărar. Inainte de a le oferi spre consum, le păstrezi în fri­gider 20 de minute.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Anastasia Alexandra Ciuca

    Au fost bune?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.