Prune la cuptor

Printeaza

Prune la cuptor din: prune, gris, galbenus, lapte, zahar, unt, sare.

Ingrediente:Prune_la_cuptor

  • 250 g prune
  • 45 g gris fin
  • 2 gălbenuşuri
  • 250 ml lapte
  • 30 g zahăr
  • un plic zahăr vanilinat
  • 20 g unt
  • un praf sare

 

Mod de preparare:

Laptele şi un praf de sare se pun pe foc. Când clocoteşte, se trage de pe foc si se presară grisul si zahărul amestecând să nu se prindă de vas.

Se adaugă zahărul vanilinat si untul, se amestecă şi se lasă 5 minute.

Se adaugă gălbenuşurile, apoi compoziţia obţinută se toarnă într-o formă unsă cu un pic de unt şi se aşază prunele fără sâmburi. Se lasă 10 minute la cuptor.

Prune la cuptor

Prune_la_cuptor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.