Prune in otet

Printeaza

Prune in otet din: prune, otet, zahar, scortisoara, piper.

Ingrediente:

  • 3 kg prune de toamnă
  • 1/2 l oţet
  • 250 g zahăr
  • scorţişoară
  • boabe de piper

Mod de preparare:

Prune in otet: Prunele se spală şi se aşază în borcan. Oţetul se fierbe cu 100 ml de apă, împreună cu celelalte ingrediente.

Se toarnă clocotit peste prune, având grijă să nu umplem borcanele (prunele îşi vor lăsa zeamă).

adaugă o aspirină zdrobită la fiecare borcan, după care acesta se închide.

 

Pofta buna!

 

 

 

Ceai de Coada-Calului și Pătrunjel pentru Detoxifiere și Sprijin Renal

Ceai de Coada-Calului și Pătrunjel pentru Detoxifiere și Sprijin Renal din: coada calului, patrunjel, apa. În armonia naturii, găsim adesea cele mai eficiente soluții pentru sănătatea și echilibrul nostru intern. Un ceai alcătuit din Coada-Calului și Pătrunjel, este dedicat detoxifierii și susținerii funcției renale, fiind un aliat de nădejde pentru purificarea organismului. Această rețetă combină […]

Orez Basmati cu Legume și Lapte de Cocos

Orez Basmati cu Legume și Lapte de Cocos din: orez basmati, lapte de cocos, mazare, morcovi, porumb, ceapa verde, curry, ulei, sare, piper. Pregătiți-vă să descoperiți o rețetă ce combină savoarea orezului basmati cu prospețimea legumelor și exotismul laptelui de cocos. Ideală pentru iubitorii de mâncare sănătoasă și gustoasă. Acest fel de mâncare este nu […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Antoanela Marescu

    Nu am pus niciodata prune in otet, tare curioasa sunt sa vad cum ies

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.