Prune umplute cu branză

Printeaza

O reteta delicioasa de prune cu: alune, branza, smantana, vin rosu.

Ingrediente:Retete_RestauranteDeLux.ro_4

  • 30 de prune
  • 30 de alune
  • 100 g brânză
  • 2 linguri smântână
  • 1 lin­gură vin roşu

 

Mod de preparare:

Speli prunele, apoi le scoţi sâm­burii, după care le laşi să se scurgă bine de zeamă, între timp, pregăteşti umplutura: Amesteci brân­za cu smântână, alunele întregi şi vinul, lei fiecare prună şi o umpli cu această compoziţie, având grijă să fie şi câte o alună în mij­loc.

Prunele sunt mai aspectuase dacă nu le desfaci de tot atunci când scoţi sâmburii. Prunele astfel pregătite le poţi servi ca aperitiv.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.