Prune uscate umplute

Printeaza

Prune uscate umplute din: prune, zahar, rom, marmelada de caise, miez de nuca si zahar vanilat.

Ingrediente:Prune_uscate_umplute

  • 24 prune uscate
  • 8 linguri zahar
  • 2 linguri rom
  • 3 linguri marmelada de caise
  • 200 miez de nuca
  • 1 lingurita zahar vanilat

 

Mod de preparare:

Puneţi prunele în apă de pe o zi pe alta, apoi tăiaţi-le şi scoateţi- le sâmburii. Măcinaţi miezul de nucă şi amestecaţi-l cu zahărul, romul şi marmelada. Umpleţi prunele cu acest amestec, apoi presăraţi-le cu zahăr pudră vanilat.

Prune uscate umplute

Prune_uscate_umplute

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu mi se pare o reteta reusita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.