Pudding cu cozonac

Printeaza

Pudding cu cozonac din: unt, coconaz cu cacao, ciocolata alba, oua, frisca, lapte, esenta de vanilie, zahar, zahar brun si ciocolata amaruie.

Ingrediente:

  • 75 g unt, inmuiat la temperatura camerei, plus pentru uns vasul
  • 350 g cozonac cu cacao, taiat felii groase de 1,5 cm
  • 25 g ciocolata alba, rupta bucati
  • 3 oua
  • 200 ml frisca lichida
  • 250 ml lapte
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingura zahar brun
  • 50 g ciocolata amaruie, topita

 

Mod de preparare:

Unge cu unt un vas din portelan rezistent la cuptor. Preincalzeste cuptorul la semnul 3/160C.

Unge feliile de cozonac cu unt si asaza-le in vas jumatate petrecute una peste alta; presara ciocolata alba.

Bate ouale, frisca, laptele, vanilie si zaharul. Toarna peste felii apoi presara zaharul. Asaza vasul la bain marie si da la cuptor 30-40 de minute.

Lasa sa se racoreasca 5 minute si apoi orneaza cu ciocolata amaruie topita. Serveste cu crema de ou sau cu frisca batuta.

Pudding cu cozonac

Pofta buna!

 

 

Mâncare de Praz cu Carne de Miel și Roșii

Mâncare de Praz cu Carne de Miel și Roșii. Această rețetă este perfectă pentru o masă de prânz sau cină, oferind un echilibru excelent între proteine și legume. Timp de pregătire: 20 minute Timp de gătire: 1 oră și 15 minute Timp total: 1 oră și 35 minute Ingrediente 700 g carne de miel, tăiată […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.