Pudding crocant cu rubarba şi ghimbir
PrinteazaPudding crocant cu rubarba şi ghimbir din: rubarba, zeama de portocala, compot de capsune, ghimbir, faina integrala, fulgi de ovaz, zahar brun si unt.
- 600 g rubarba, taiata in segmente de 5 cm
- zeama de la 1 portocala
- 125 g compot de capsune dietetic
- 50 g ghimbir cristalizat – sau proaspat, razuit
- 125 g faina integrala
- 100 g fulgi de ovaz
- 50 g zahar brun
- 70 g unt dietetic
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 5/190 C. Intr-un vas rezistent la cuptor de 1,5 litri pune rubarba împreună cu zeama de portocală. Dă la cuptor 20 min, până când se înmoaie. Apoi combină cu conserva de căpşune.
Combină ghimbirul răzuit cu făina în tocătorul electric şi apoi adaugă fulgii de ovăz, zahărul, untul şi combină până când aspectul devine nisipos. Aşază în vas deasupra fructelor grămăjoare de compoziţie, şi dă la cuptor 30 min până când se rumeneşte.
Pudding crocant cu rubarba şi ghimbir
Pofta buna!