Pudding de paine si unt
PrinteazaO reteta delicioasa de pudding de paine si unt din: unt de alune, lapte, felii de toast, crema de ciocolata, oua, zahar vanilat si zahar pudra.
- 125 g unt de alune cu bucati intregi
- 500 ml lapte
- 10 felii de toast, marginile decupate
- 125 crema de ciocolata
- 4 oua
- 1 plic zahar vanilat
- 2 linguri zahar pudra
Mod de preparare:
Amesteca untul de alune cu 3 linguri lapte si unge 5 felii de paine. Unge feliile ramase cu crema de ciocolata si fa sendvisurile: o felie cu unt de alune peste o felie cu crema de ciocolata.
Taie apoi sendvisurile in 4 triunghiuri.
Asaza-le intr-o forma adanca de 2 litri, rezistenta la cuptor. Amesteca ouale, lapte ramas, vanilie si zaharul pudra. Toarna amestecul peste feliile de paine si lasa sa se imbibe 1 ora.
Preincalzeste cuptorul la semnul 4/180C. Da la cuptor 30-40 de minute, pana cand se rumeneste.
Pudding de paine si unt
Pofta buna!