Pui a la Hanul lui Manuc

Printeaza

Pui a la Hanul lui Manuc

Ingrediente:Pui a la Hanul lui Manuc

  • 2 pui (circa 1,750 kg)
  • 400 g roşii
  • 6 ardei graşi
  • 4 fire ceapă verde
  • 3 fire usturoi verde
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură tarhon
  • 200g ciuperci
  • 200 g orez
  • 200 g ficat
  • 150 g unt
  • sare
  • cimbru
  • apă
  • 1/2 l supă
  • 10 g zahăr

 

Mod de preparare:

Se frig puii la cuptor incins, 10 minute. Se taie apoi sferturi şi se aşază în cratiţă cu roşiile curăţate şi tăiate; ardeii la fel, verdeaţa, ceapa şi ustu­roiul tăiate mărunt şi ciupercile bucăţi.

Se dau la cuptor cu sare. cimbru, zahăr, puţină supă, vin şi 80 g unt, circa 50 minute.

Se servesc pe platou adinc cu verdeaţă. Separat se serveşte pilaf cu ficat .

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Un deliciu 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.