Pui acrisor cu legume

Printeaza

Pui acrisor cu legume  din: pulpe de pui, cartofi noi, rosii cherry, suc de lamaie, rozmarin, unt, ulei, patrunel, sare.

Ingrediente:Pui_acrisor_cu_legume

  • 2 pulpe pui
  • 6 cartofi noi
  • 10 rosii cherry
  • suc de lamaie
  • o crenguta rozmarin
  • 50 g unt
  • 100 ml ulei
  • 1/2 legatura patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Cartofii bine spălaţi se pun la fiert în apă cu un praf de sare. Apoi, se scurg şi nu se curăţă de coajă. Intr-o tigaie cu unt topit se rumenesc uşor pulpele de pui pe ambele părţi şi apoi se pun cu uleiul, rozmarinul şi cartofii fierţi în tavă, la cuptor. Se lasă la foc potrivit timp de 30 de minute.

Cu 10 minute înainte de a fi gata, se stropesc cu suc de lămâie si se pun rosioarele tăiate în două. Se serveşte puiul cu legume şi pătrunjel deasupra.

Pui acrisor cu legume

Pui_acrisor_cu_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.