Pui acrisor cu legume
PrinteazaPui acrisor cu legume din: pulpe de pui, cartofi noi, rosii cherry, suc de lamaie, rozmarin, unt, ulei, patrunel, sare.
- 2 pulpe pui
- 6 cartofi noi
- 10 rosii cherry
- suc de lamaie
- o crenguta rozmarin
- 50 g unt
- 100 ml ulei
- 1/2 legatura patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Cartofii bine spălaţi se pun la fiert în apă cu un praf de sare. Apoi, se scurg şi nu se curăţă de coajă. Intr-o tigaie cu unt topit se rumenesc uşor pulpele de pui pe ambele părţi şi apoi se pun cu uleiul, rozmarinul şi cartofii fierţi în tavă, la cuptor. Se lasă la foc potrivit timp de 30 de minute.
Cu 10 minute înainte de a fi gata, se stropesc cu suc de lămâie si se pun rosioarele tăiate în două. Se serveşte puiul cu legume şi pătrunjel deasupra.
Pui acrisor cu legume
Pofta buna!