Pui acrisor cu susan

Printeaza

Pui acrisor cu susan

Ingrediente:Pui acrisor cu susan

  • 600g carne de pui (pulpe si/sau piept)
  • 1 lamâie (suc si coaja rasa)
  • 1/3 cana iaurt
  • 1/2 cana pesmet
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
  • 1/2 lingurita boia dulce sau iute
  • 1/4 lingurita piper macinat
  • 1/3 cana seminte de susan

 

Mod de preparare:

Curata pielea si taie carnea feliute groase de un deget si lungi de maximum 5 cm. Clateste-le cu apa rece si zvanta bucatelele intr-un servet de hartie.

Amesteca bine intr-un castron sucul si coaja de lamaie, iaurtul, iar separat, intr-o farfurie intinsa, amesteca pesmetul cu boiaua, piperul, cimbrul si susanul. Inmoaie bucatelele de carne in acest sos si apoi da-le prin amestecul de pesmet.

Le vei aseza intr-o tava de teflon si le vei pune la cuptor circa 40-60 minute pâna puiul este bine patruns.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.