Pui adobo cu sos de soia si usturoi
PrinteazaPui adobo cu sos de soia si usturoi din: fileuri piept pui (aproximativ 150 g fiecare), sos de soia, oţet de vin, apă, usturoi (sau 5 linguriţe de praf de usturoi).
Ingrediente:
- 4 fileuri piept pui (aproximativ 150 g fiecare) dezosate şi fără piele
- 1/2 cană sos de soia
- 1/2 cană oţet de vin
- 1 cană apă
- 10 căţei de usturoi (sau 5 linguriţe de praf de usturoi)
Mod de preparare:
Pui adobo cu sos de soia si usturoi: dă în clocot, soia cu oţetul, apa şi usturoiul zdrobit (praful de usturoi).
Se adaugă carnea de pui şi se fierbe la foc mic aproximativ treizeci-patruzeci de minute.
serveşte cu orez fiert la abur şi legume.
Pofta buna!
Foarte bun puiul?