Pui adobo cu sos de soia si usturoi

Printeaza

Pui adobo cu sos de soia si usturoi din: fileuri piept pui (aproximativ 150 g fiecare), sos de soia, oţet de vin, apă, usturoi (sau 5 linguriţe de praf de usturoi).

Ingrediente:

  • 4 fileuri piept pui (aproximativ 150 g fiecare) dezosate şi fără piele
  • 1/2 cană sos de soia
  • 1/2 cană oţet de vin
  • 1 cană apă
  • 10 căţei de usturoi (sau 5 linguriţe de praf de usturoi)

 

Mod de preparare:

Pui adobo cu sos de soia si usturoi: dă în clocot, soia cu oţetul, apa şi usturoiul zdrobit (praful de usturoi).

Se adaugă carnea de pui şi se fierbe la foc mic aproximativ treizeci-patruzeci de minute.

serveşte cu orez fiert la abur şi legume.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.