Pui adobo

Printeaza

Pui adobo

Ingrediente:Pui adobo

  • 4 file-uri piept pui  aprox 150 gr bucata
  • 1/2 cana sos de soia
  • 1/2 cana otet de vin
  • 1 cana apa
  • 10 catei de usturoi
  • 5 lingurite de praf de usturoi

 

Mod de preparare:
Se da in clocot soia cu otetul, apa si usturoiul zdrobit sau praful de usturoi.

Se adauga carnea de pui si se fiebe la foc mic 30-40 minute.

Se serveste cu orez fiert la abur si legume.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.