Pui cu Sos de Zbârciogi și Smântână: Zbârciogii sunt ciuperci deosebit de aromate, apreciate pentru textura lor unică și gustul intens. În combinație cu smântâna și puiul fraged, acest preparat oferă o simfonie de arome și texturi care vă vor cuceri papilele gustative. Reteta Pui cu Sos de Zbârciogi și Smântână Ingrediente 4 bucăți piept […]
Pui cu ananas si oua de prepelita
PrinteazaPui cu ananas si oua de prepelita din: piept de pui, compot de ananas, oua de prepelita, unt, faina, sare, piper alb si boia dulce.
Ingrediente:
- 600 g piept de pui
- 1 ompot de ananas (rondele)
- 8 oua de prepelita
- 50 g unt
- 50 g faina
- sare
- piper alb
- boia dulce (dupa gust)
Mod de preparare:
Cureti pieptul, il speli, il tai ca pentru friptura si il bati putin cu un ciocan de snitele. Scoti rondelele din compotul de ananas, le scrugi bine de zeama si le treci prin faina.
Prajesti pieptul de pui in unt topit, pana se rumenesc usor pe ambele parti. In grasimea ramasa, rumenesti usor si rondelele de ananas.
Pui pieptul de pui intr-o tava de cuptor, langa el asezi rondele de ananas iar in gaurile acestora pui cate un ou de prepelita spart si condimentezi totul.
Adaugi zeama din compot si tii in cuptorul incins la 180 de grade celsius, pentru circa 20 de minute.
Pui cu ananas si oua de prepelita
Pofta buna!
Pui cu Mango și Ghimbir din: piept de pui, mango, ghimbir, ardei, ceapa, suc de lime, sos de soia, miere, ulei, fulgi de chili, sare, piper, coriandru. Este o combinație perfectă de arome exotice care îți va răsfăța papilele gustative. Această rețetă nu doar că este o delicatesă culinară, dar este și surprinzător de simplu […]
Foarte interesanta faza cu ouale