Anghinare umpluta cu branza din: anghinare, branza, parmezan, smantana, pesmet, ulei, lamaie. Ingrediente: 4 bucăţi anghinare 100 g brânză cu mucegai albastru 50 g parmezan 50 ml smântână lichidă 4 linguri pesmet 4 linguri pătrunjel tocat o lingură ulei o lămâie Mod de preparare: Se taie baza anghinarei în aşa fel încât să aibă […]
Pulpe de pui cu anghinare din: pulpe de pui, anghinare, ceapa, usturoi, bacon, cartofi, vin, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 pulpe de pui 4 bucăţi anghinare o ceapă 5 căţei usturoi 150 g cuburi bacon 4 cartofi 200 ml vin alb sec 200 ml apă 500 ml supă de pui 3 linguri ulei sare piper […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.