Pui cu ardei iute si bere

Printeaza

Pui cu ardei iute si bere din: piepţi de pui, ceapa, arpagic, rosii, bere, usturoi, oregano, ulei, sare.

Ingrediente:

  • 3-4 piepţi de pui
  • 1 ceapă
  • 300 g arpagic
  • 500 g roşii
  • 500 ml bere
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 2 ardei iuţi
  • oregano
  • ulei
  • sare

Mod de preparare:

Pui cu ardei iute si bere: Tai pieptul de pui in bucăţi, după dorinţă, apoi îl prăjeşti în ulei încins. Opăreşti roşiile, le cureţi de pieliţă şi le mixezi.

Intr-o cratiţă cu puţin ulei, căleşti roşiile, usturoiul pi­sat, ardeii iuţi şi ceapa tocate mărunt. Laşi să fiarbă puţin, să se formeze sosul.

Adaugi apoi bucăţile de pui, arpagicul curăţat, berea şi oregano. Sărezi şi laşi să fiarbă la foc mic, până s-a pătruns bine carnea.

 

Pofta buna!

 

 

 

Dieta DASH Dezvăluită: Ghidul Complet pentru Controlul Hipertensiunii și un Stil de Viață Sănătos

Dieta DASH Dezvăluită: Ghidul Complet pentru Controlul Hipertensiunii și un Stil de Viață Sănătos. Dieta DASH, sau “Dietary Approaches to Stop Hypertension”, este un plan alimentar dezvoltat inițial pentru a ajuta la reducerea tensiunii arteriale fără medicamente, prin schimbări dietetice. Această dietă a câștigat popularitate nu doar pentru efectele sale benefice asupra hipertensiunii, dar și […]

Varză Roșie Marinată cu Oțet Balsamic și Miere

Varză Roșie Marinată cu Oțet Balsamic și Miere din: varza rosie, otet balsamic, ulei de masline, miere, piper, foi de dafin. Este o rețetă simplă, dar sofisticată, care transformă varza obișnuită într-o garnitură sau salată rafinată. Combinația de dulceață și aciditate aduce un echilibru perfect de gusturi, îmbogățind orice masă cu o notă de culoare […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.