Pui cu Susan la Air Fryer – o rețetă modernă care combină gustul delicios al puiului crocant cu beneficiile gătitului sănătos. Air fryer-ul folosește aerul cald pentru a găti alimentele, reducând semnificativ cantitatea de ulei necesară și, implicit, aportul de calorii. Susanul adaugă nu doar un strat crocant, ci și o aromă distinctă și beneficii […]
Pui cu ardei iute si usturoi
PrinteazaPui cu ardei iute si usturoi din: piept de pui, ceapa, usturoi, ardei, vin, patrunjel, marar, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
- 500 g piept de pui
- 2 cepe
- 2-3 căţei de usturoi
- 2-3 ardei iuţi
- 100 ml vin alb
- câteva fire de pătrunjel verde şi de mărar verde
- sare
- piper
- 100 ml ulei
Mod de preparare:
Căleşti ceapa în ulei, iar carnea de pui o tai cubuleţe sau fâşii (după preferinţă), o adaugi pesta ceapă şi o prăjeşti bine.
Adaugi apoi usturoiul şi vinul. Când vinul a scăzut la jumătate, adaugi ardeii tăiaţi feliuţe, sare şi piper.
La sfârşit presari mărar şi pătrunjel tocate şi pui totul într-o tavă sau un vas şi dai la cuptor circa 15 minute.
Pui cu ardei iute si usturoi
Pofta buna!
Friptură de Pui Teriyaki – o rețetă exotică și delicioasă care combină aroma dulce-sărată a sosului teriyaki cu frăgezimea puiului. Această rețetă este perfectă pentru a aduce un pic de savoare asiatică în bucătăria ta. Este ușor de preparat și ideală pentru orice ocazie, fie că este vorba de o cină rapidă în familie sau […]
Friptură de pui la cuptor cu unt și ierburi
Friptură de pui la cuptor cu unt și ierburi – pregătirea unei fripturi de pui la cuptor poate părea simplă, dar cu câteva ingrediente alese cu grijă și câteva trucuri, poți transforma această rețetă într-o capodoperă culinară. Astăzi îți vom dezvălui secretul unei fripturi de pui la cuptor cu unt și ierburi, care va cuceri […]