Salată de Quinoa cu Lămâie și Legume din: quinoa, apa, ardei, castravete, ceapa rosie, rosii cherry, coaja si zeama de lamaie, ulei de masline, patrunjel, sare, piper. Salata de quinoa cu lămâie și legume este o opțiune perfectă pentru cei care doresc să combine nutriția cu gustul minunat. Această rețetă echilibrată și revigorantă aduce o […]
Pui cu ardei si verdeata
PrinteazaPui cu ardei si verdeata din: pulpe de pui, ardei grasi, ceapa, unt, patrunjel, boia, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 pulpe intregi de pui
- 4 ardei grasi de culori diferite
- 2 cepe
- 150 g unt
- o legatura patrunjel
- un praf boia
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pulpele se curăţă, se porţionează şi se pun la fiert în apă cu un praf de sare. Se lasă 20 de minute. Intre timp, ardeii şi ceapa se curăţă, se taie şi se pun la călit în 50 g unt.
Pulpele se scurg de zeamă, care nu se aruncă, si se călesc un pic în restiîl de unt.
Apoi, carnea si legumele se pun într-un vas de cuptor, se prdsară cu boia si piper, se toarnă zeama în care au fiert pulpele si se dă la cuptor pentru aproximativ 20 de minute. Se serveşte cu pătrunjel.
Pui cu ardei si verdeata
Pofta buna!
Ceai de Levănțică și Verbina: Elixir Calmant și Revigorant pentru Seara Perfectă
Ceai de Levănțică și Verbina: Elixir Calmant și Revigorant pentru Seara Perfectă din: flori delevantica, frunze de verbina, apa. Ceaiul de levănțică și verbina este o băutură aromatică și liniștitoare, ideală pentru a încheia ziua într-o notă relaxantă. Acest ceai combină proprietățile calmante ale levănțicii cu efectele revigorante ale verbinii, creând un echilibru perfect între […]