Pui cu bere neagra si stafide
PrinteazaPui cu bere neagra si stafide din: pulpe de pui, ceapa, stafide, bere neagra, ulei de masline, sare si piper.
- 4 pulpe de pui
- 2 cepe
- 2 linguri cu stafide
- 1 l bere neagra
- 3 linguri ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pune la încins uleiul într-o tigaie încăpătoare şi rumeneşte pe rând pulpele de pui condimentate pe fiecare parte.
Când devin aurii, scoate-le pe un şervet. între timp, curăţă ceapa, toac-o şi aşaz-o în tigaia în care ai rumenit puiul.
Când devine sticloasă, adaugă din nou carnea împreună cu stafidele. Amestecă.Toarnă berea (cât să acopere carnea).
Lasă la fiert, la minimum, aproape 45 de minute, până scade.
Pui cu bere neagra si stafide
Pofta buna!