Pui cu bere neagra si stafide

Printeaza

Pui cu bere neagra si stafide din: pulpe de pui, ceapa, stafide, bere neagra, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:Pui_cu_bere_neagra_si_stafide

  • 4 pulpe de pui
  • 2 cepe
  • 2 linguri cu stafide
  • 1 l bere neagra
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pune la încins ule­iul într-o tigaie încăpătoare şi rumeneşte pe rând pul­pele de pui condimentate pe fiecare parte.

Când devin aurii, scoate-le pe un şervet. între timp, curăţă ceapa, toac-o şi aşaz-o în ti­gaia în care ai rumenit puiul.

Când devine sticloasă, adau­gă din nou carnea împreună cu stafidele. Amestecă.Toarnă berea (cât să acopere carnea).

Lasă la fiert, la minimum, aproape 45 de minute, până scade.

Pui cu bere neagra si stafide

Pui_cu_bere_neagra_si_stafide

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.