Pui in bere

Printeaza

O reteta de pui in bere din: pui, bere si condimente.

Ingrediente:Pui in bere

  • 1 pui de 2 kg
  • 500 ml bere
  • 6 lingurite condimente

 

Mod de preparare:

Dizolvi condimentele in bere, portionezi puiul si-l asezi in tava. Torni berea peste el si-l introduci la cuptor. Nu-i pui capac. Nu mai adaugi nici sare.

Dupa un timp, intorci bucatile de carne, ca sa fie bine patrunse de sosul de bere. Servesti puiul cu o garnitura la alegere.

Pui in bere

Pui in bere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.