Pui cu branza si ciuperci la cuptor

Printeaza

Pui cu branza si ciuperci la cuptor din: copane de pui, făină, ceapa, ciuperci, usturoi, cimbru proaspat, supă limpede de pui, amestec crocant, pesmet, unt, cascaval.

 

Ingrediente:Pui_cu_branza_si_ciuperci_la_cuptor

  • 8 copane de pui fără pieliţă
  • 2 linguri făină
  • 1 ceapă, tăiată
  • 250 g ciuperci, spălate
  • 3 căţei de usturoi, zdrobit
  • 2 linguriţe cimbru proaspăt
  • 200 ml supă limpede de pui
  • 60 g amestec crocant
  • 30 g pesmet + 30 g unt
  • 100 g caşacaval, răzuit

 

Mod de preparare:

Intr-o pungă de plastic pune făina, un praf de sare, piper, boia şi adaugă carnea; amestecă pănă când se îmbracă în făină. Aşază carnea în vasul din fontă.

Adaugă ceapa, ciupercile, usturoiul şi cimbrul. Toarnă supa de pui cât să se acopere şi dă la foc mare.

Acoperă cu capac şi lasă să fiarbă înăbuşit 4 ore.

Porţionează în 4 forme individuale dirf aluminiu şi lasă să se răcească.

Presară amestec crocant, caşcaval, acoperă cu capac şi congeleaază.

Dă la cuptor direct din congelator la semnul 2/160°C 1 oră.

Sau pune într-un vas rezistent la cuptor, presară amestec crocant, caşcaval şi dă la cuptor 30 min la semnul 6/200°C.

 

Pui cu branza si ciuperci la cuptor

Pui_cu_branza_si_ciuperci_la_cuptor

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Paste cu Pui Alfredo

Paste cu Pui Alfredo din: piept de pui, paste fettuccine, ulei de masline, usturoi, smantana, branza parmezan, sare, piper, patrunjel, fulgi de ardei iute.   Ingrediente: 2 bucati piept de pui fără oase și fără piele 2 căni de paste fettuccine 2 linguri de ulei de măsline 3 căței de usturoi, tocați mărunt 1 cană […]

retete

Rețeta Piept de pui umplut

Rețeta Piept de Pui Umplut din: piept de pui, sunca, branza mozzarella, spanac, ciuperci, ceapa, usturoi, ulei de masline, sare, piper, ou.   Ingrediente: 2 bucati piept de pui, deschise și bătute subțire 100g șuncă presată 100g brânză mozzarella 1/4 ceașcă spanac tocat 1/4 ceașcă ciuperci tăiate mărunt 1/2 ceapă tocată fin 2 căței de […]

retete

Rețetă de Mazăre cu Pui Delicioasă

Rețetă de Mazăre cu Pui Delicioasă din: piept de pui, mazare, ceapa, usturoi, ulei de masline, patrunjel, cimbru, sare, piper.   Ingrediente:  (4 porții) 500g piept de pui, tăiat cubulețe 2 căni de mazăre congelată 1 ceapă mare, tocată mărunt 2 căței de usturoi, tocați 2 linguri de ulei de măsline 1 linguriță de pătrunjel […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.