Pui cu branza
PrinteazaPui cu branza din: piept de pui, crema de branza, unt, vin, ulei, sare, piper, ardei iuti, marar.
Ingrediente:
- un piept de pui
- 250 g cremă de brânză
- 100 g unt
- 100 ml vin
- o lingură ulei
- sare
- piper
- 5-6 ardei iuţi
- mărar
Mod de preparare Pui cu branza:
Carnea se împarte în două şi se bate uşor cu ciocanul de carne. Se presară cu sare şi piper pe partea care va fi la interior.
Apoi, se umplu cu brânză, se rulează şi se leagă. Se rumenesc în unt topit.
După ce şi-au schimbat culoarea, se toarnă vinul, se acoperă cu capac şi se lasă 15 minute.
După ce vinul s-a evaporat, se adaugă uleiul şi se prăjesc împreună cu ardeii iuţi.
Se servesc cu mărar.
Pofta buna!
Foarte bun puiul cu branza, dar nu prea e sanatos