Tochitură Oltenescă Tradițională din: carne de porc, slanina, carnati, usturoi, vin, ulei, cimbru, sare, piper. Preparată cu generozitate și pasiune, această rețetă aduce împreună ingrediente robuste precum carnea de porc, slănina, cârnații proaspeți și vinul roșu, creând un festin inconfundabil pentru simțuri. Perfectă pentru zilele reci de iarnă sau pentru adunările în familie, tochitura oltenescă […]
Pui cu branza
PrinteazaPui cu branza din: piept de pui, crema de branza, unt, vin, ulei, sare, piper, ardei iuti, marar.
Ingrediente:
- un piept de pui
- 250 g cremă de brânză
- 100 g unt
- 100 ml vin
- o lingură ulei
- sare
- piper
- 5-6 ardei iuţi
- mărar
Mod de preparare Pui cu branza:
Carnea se împarte în două şi se bate uşor cu ciocanul de carne. Se presară cu sare şi piper pe partea care va fi la interior.
Apoi, se umplu cu brânză, se rulează şi se leagă. Se rumenesc în unt topit.
După ce şi-au schimbat culoarea, se toarnă vinul, se acoperă cu capac şi se lasă 15 minute.
După ce vinul s-a evaporat, se adaugă uleiul şi se prăjesc împreună cu ardeii iuţi.
Se servesc cu mărar.
Pofta buna!
Ceai de Coada-Calului, Trandafir și Hibiscus
Ceai de Coada-Calului, Trandafir și Hibiscus din: coada calului, petale de trandafir, flori de hibiscus, apa, miere. Îmbogățit cu proprietăți benefice pentru sănătatea pielii, ceaiul de coada-calului, trandafir și hibiscus este o combinație aromatică și plină de culoare, care nu doar că încântă simțurile, dar oferă și un aport valoros de antioxidanți și minerale. Acest […]
Foarte bun puiul cu branza, dar nu prea e sanatos