Pui cu branza

Printeaza

Pui cu branza din: piept de pui, crema de branza, unt, vin, ulei, sare, piper, ardei iuti, marar.

Ingrediente:

  • un piept de pui
  • 250 g cremă de brânză
  • 100 g unt
  • 100 ml vin
  • o lingură ulei
  • sare
  • piper
  • 5-6 ardei iuţi
  • mărar

 

Mod de preparare Pui cu branza:

Carnea se împarte în două şi se bate uşor cu ciocanul de carne. Se presară cu sare şi piper pe partea care va fi la inte­rior.

Apoi, se umplu cu brânză, se rulează şi se leagă. Se rumenesc în unt topit.

După ce şi-au schimbat culoarea, se toarnă vinul, se acoperă cu capac şi se lasă 15 minute.

După ce vinul s-a evaporat, se adaugă uleiul şi se prăjesc împreună cu ardeii iuţi.

Se servesc cu mărar.

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Foarte bun puiul cu branza, dar nu prea e sanatos

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.