Pui cu broccoli si fructe exotice, la wok

Printeaza

Pui cu broccoli si fructe exotice la wok din: piept de pui, broccoli, ardei gras rosu, fructe de rambutan, ananas, morcov, sos de peste, sos de mango, ardei iute, lemongrass si o frunza de kaffir.

Ingrediente:

  • 100 g piept de pui tăiat fâşii
  • 2-3 flo­rete broccoli
  • 1/4 ardei gras roşu, tăiat fâşii
  • 5-6 felii subţiri de mango
  • două fructe de Rambutan
  • două rondele ananas, tăiate în triun­ghiuri mici
  • un morcov mic, tăiat subţire pe diago­nală
  • sos de peş­te
  • sos de mango
  • ardei iute
  • lemongrass
  • o frunză de kaffir

 

Mod de preparare:

Pui cu broccoli si fructe exotice, la wok: Se în­cinge uleiul în tiga­ia wok, se pune ardeiul iute, lemongrass-ul şi kaffir-ul, se trage puiul rapid la wok, la foc mare, timp de două minute pe ambele părţi, se adaugă toate legumele şi fructele, mai puţin mango.

Se amestecă bine şi, imediat ce mor­covul începe să se înmoaie, se adaugă sosul de peşte, aerând continuu compoziţia, apoi se adaugă sosul şi feliile proaspete de mango.

Daţi la o parte şi serviţi, garnisit cu frunze proaspete de busuioc, ceapă verde şi orez.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.