Pui cu capere, seminţe de pin şi pătrunjel

Printeaza

Pui cu capere, seminţe de pin şi pătrunjel: amestecă laolaltă 1 lingură de capere, 2 linguri de seminţe de pin, 1 căţel de usturoi, 1 legătură mică de pătrunjel tocat şi puţin ulei de măsline.

întinde jumătate din amestec pe partea fără piele a 6 pulpe superioare de pui dezosate.

rulează şi se fixează cu o scobitoare.

Se pun pe grătar până când puiul devine auriu, crocant şi bine făcut.

lasă deoparte 5 minute, apoi se adaugă 1 lingură de oţet din vin alb în restul de amestec şi se toarnă cu lingura pe deasupra pulpelor înainte să le serveşti.

 

Pui cu capere, seminţe de pin şi pătrunjel

Pui_cu_capere_seminte_de_pin_si_patrunjel

Pofta buna!

 

 

Anghinare în Stil Mediteranean la Air Fryer

Anghinare în Stil Mediteranean la Air Fryer: Un Deliciu Sănătos și Rapid din: anghinare, ulei, lamaie, oregano, sare, piper, apa. Această rețetă transformă anghinarele, adesea considerate greu de pregătit, într-un fel de mâncare simplu, sănătos și incredibil de gustos, perfect pentru o cină ușoară sau ca aperitiv într-o zi de vară. Reteta Anghinare în Stil […]

Ciuperci Champignon la Grătar

Ciuperci Champignon la Grătar – sunt o opțiune excelentă pentru o masă ușoară, sănătoasă și plină de savoare. Aceste ciuperci sunt bogate în nutrienți și au un gust delicios atunci când sunt preparate corect. Grătarul le conferă o aromă distinctă, transformându-le într-un fel de mâncare ideal pentru orice ocazie. Reteta Ciuperci Champignon la Grătar Ingrediente: […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.