Pui Caraibe cu sos de ceapă verde
PrinteazaO reteta delicioasa de pui cu: praf de curry, orez, fasole boabe, ulei de masline, lamaie verde, ceapa verde, ardei iute, usturoi.
- 4 pulpe de pui file curatate de garsime
- 1 lingura praf de curry
- 100g orez basmati
- 200g fasole boabe
Ingrediente sos:
- o lingura ulei de masline
- o lamaie verde
- 6 buc. de ceapa verde
- un ardei iute verde curatat de seminte si tocat marunt
- un catel de usturoi tocat marunt
Mod de preparare:
Se dă puiul prin praful de curry şi se asezonează. Se frige câte 5 minute pe fiecare parte. Se prepară orezul şi se încălzeşte fasolea.
Se amestecă ingredientele pentru sos (cu excepţia cojii de lămâie), se asezonează şi se amestecă cu 2 linguri de apă care clocoteşte. Se lasă 5 minute şi se amestecă din nou.
Se amestecă orezul cu boabele de fasole, se adaugă puiul şi se toarnă sosul deasupra. Se presară cu coaja rasă de lămâie şi se serveşte.
Pui Caraibe cu sos de ceapă verde
Pofta buna!