Pui Caraibe cu sos de ceapă verde

Printeaza

O reteta delicioasa de pui cu: praf de curry, orez, fasole boabe, ulei de masline, lamaie verde, ceapa verde, ardei iute, usturoi.

Ingrediente:Pui Caraibe cu sos de ceapă verde

  • 4 pulpe de pui file curatate de garsime
  • 1 lingura praf de curry
  • 100g orez basmati
  • 200g fasole boabe

Ingrediente sos:

  • o lingura ulei de masline
  • o lamaie verde
  • 6 buc. de ceapa verde
  • un ardei iute verde curatat de seminte si tocat marunt
  • un catel de usturoi tocat marunt

Mod de preparare:

Se dă puiul prin praful de curry şi se asezonează. Se frige câte 5 minute pe fiecare parte. Se prepară orezul şi se încălzeşte fasolea.

Se amestecă ingredientele pentru sos (cu excepţia cojii de lămâie), se asezonează şi se amestecă cu 2 linguri de apă care clocoteşte. Se lasă 5 minute şi se amestecă din nou.

Se amestecă orezul cu boabele de fasole, se adaugă puiul şi se toarnă sosul deasupra. Se presară cu coaja rasă de lămâie şi se serveşte.

Pui Caraibe cu sos de ceapă verde

Pui Caraibe cu sos de ceapă verde

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.