Pui caramelizat cu foi de dafin şi nucşoară
PrinteazaO reteta delicioasa de pui caramelizat cu foi de dafin si nucsoara din: pui, miere, foi de dafin, ulei de masline, nucsoara, usturoi, sare si piper.
- 1 pui grill
- 3 linguri de miere
- 20 g de foi de dafin
- 50 ml de ulei de masline
- nucsoara
- usturoi
- sare
- piper boabe
Mod de preparare:
Se spală puiul. Se încinge cuptorul la 180 de grade. Se sărează şi se piperează carnea, apoi se adaugă şi nucşoară. Se unge o tavă cu ulei. Se adaug puiul dezosat, se stropeşte cu ulei de măsline, se toarnă mierea diasupra şi se dă la cuptor pentru 20 -30 minute, acoperit cu folie.
Intre timp, se curăţă usturoiul şi se pesară peste pui. Se toarnă în tavă o ceaşcă de apă. Se lasă să se rumerească, fără folie.
Pui caramelizat cu foi de dafin şi nucşoară
Pofta buna!