Pui caramelizat cu foi de dafin şi nucşoară

Printeaza

O reteta delicioasa de pui caramelizat cu foi de dafin si nucsoara din: pui, miere, foi de dafin, ulei de masline, nucsoara, usturoi, sare si piper.

Ingrediente:Pui caramelizat cu foi de dafin şi nucşoară

  • 1 pui grill
  • 3 linguri de miere
  • 20 g de foi de dafin
  • 50 ml de ulei de masline
  • nucsoara
  • usturoi
  • sare
  • piper boabe

 

Mod de preparare:

Se spală puiul. Se încinge cuptorul la 180 de grade. Se sărează şi se piperează carnea, apoi se adaugă şi nucşoară. Se unge o tavă cu ulei. Se adaug puiul dezosat, se stropeşte cu ulei de măsline, se toarnă mierea diasupra şi se dă la cuptor pentru 20 -30 minute, aco­perit cu folie.

Intre timp, se curăţă usturoiul şi se pesară peste pui. Se toarnă în tavă o ceaşcă de apă. Se lasă să se rumerească, fără folie.

Pui caramelizat cu foi de dafin şi nucşoară

Pui caramelizat cu foi de dafin şi nucşoară

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.