Pui cu cartofi, bacon si rozmarin

Printeaza

Pui cu cartofi, bacon si rozmarin din: cartofi noi, unt, rozmarin, sare, piper, pulpe de pui, bacon, marar.

Pui cu cartofi, bacon si rozmarin

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi noi
  • 100 g unt
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • 4-5 pulpe de pui
  • 200 g bacon
  • mărar

Mod de preparare:

Cartofii îi speli bine şi îi tai în funcţie de mărime, în 2 sau 4. Baconul îl tai cuburi, îl căleşti câteva minute în tigaie, apoi îl amesteci cu cartofii, rozmarinul, sare şi piper.

Pui cartofii în tava ceramică, împreună cu o cescuţă de apă, iar peste ei aşezi pulpele de pui, spălate şi sărate. Untul îl tai cuburi şi îl aşezi printre cartofi.

Tai o bucată de hârtie de copt puţin mai mare decât tava, o uzi, o storci şi acoperi tava. Dai tava la coptor pentru 30 de minute, după care înlături hârtia şi laşi să se rumenească.

 

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.