Pui cu cartofi si prune

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de pui cu cartofi si prune din: pulpe de pui, bacon, cartofi, mere, ciuperci, prune uscate, ceapa, sare, piper, cimbru si ulei.

Ingrediente:Pui cu cartofi si prune

  • 4 pulpe de pui
  • 100 g bacon
  • 4-5 cartofi
  • 2 mere
  • 200 g ciuperci
  • 200 g prune uscate
  • 3 cepe mici
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei

 

Mod de preparare:

Pui prunele într-un vas cu apă caldă şi le laşi deo­parte pentru jumătate de oră. Cureţi cartofii şi merele de coa|ă, le tai cubuleţe şi le aşezi într-o tavă rotundă unsă cu ulei. Adaugi pulpele de pui, baconul şi ciupercile tă­iate felii, ceapa tăiată jumătate sau sferturi şi prune­le scurse bine.

Condimentezi cu cimbru, piper şi sa­re, după gust. Amesteci toate ingredientele în vas, torni 100 ml apă, apoi dai totul la cuptor pentru o oră. Din când în când, scoţi vasul şi întorci carnea, ca să se rumenească bine.

Pui cu cartofi si prune

Pui cu cartofi si prune

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.