Pui si cartofi la tava
PrinteazaPui si cartofi la tava din: cartofi noi, sare, piper, cimbru, file de pui, rosii cherry, ceapa verde, sos pesto rosu, ulei de masline, susan.
- 600 g cartofi noi
- sare
- piper
- 1 lingurita cimbru tocat
- 600 g file de pui
- 250 g rosii cherry
- 1 legatura ceapa verde
- 4 linguri sos pesto rosu
- 2 linguri ulei de masline
- 2 linguri susan
Mod de preparare:
Spălaţi cartofii bine cu un burete aspru şi tăiaţi-i în două sau în patru, în funcţie de mărime. Condimentaţi-i cu cimbru, sare şi piper. Preîncălziţi cuptorul la 200°C.
Spălaţi carnea, uscaţi-o pe un şervet de bucătărie şi tăiaţi-o bucăţi.
Pregătiţi legumele, tăiaţi roşiile în jumătate, ceapa, bucăţi şi amestecaţi totul cu sosul pesto, cartofii, uleiul de măsline, susanul, sarea şi piperul.
Puneţi totul într-o tavă şi daţi cca. 30 de minute la cuptor.
Pui si cartofi la tava
Pofttă bună!