Pui si cartofi la tava

Printeaza

Pui si cartofi la tava din: cartofi noi, sare, piper, cimbru, file de pui, rosii cherry, ceapa verde, sos pesto rosu, ulei de masline, susan.

Ingrediente:Pui_si_cartofi_la_tava

  • 600 g cartofi noi
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita cimbru tocat
  • 600 g file de pui
  • 250 g rosii cherry
  • 1 legatura ceapa verde
  • 4 linguri sos pesto rosu
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri susan

 

Mod de preparare:

Spălaţi cartofii bine cu un burete aspru şi tăiaţi-i în două sau în patru, în funcţie de mărime. Condimentaţi-i cu cimbru, sare şi piper. Preîncălziţi cuptorul la 200°C.

Spălaţi carnea, uscaţi-o pe un şervet de bucătărie şi tăiaţi-o bucăţi.

Pregătiţi legumele, tăiaţi roşiile în jumătate, ceapa, bucăţi şi amestecaţi totul cu sosul pesto, cartofii, uleiul de măsline, susanul, sarea şi piperul.

Puneţi totul într-o tavă şi daţi cca. 30 de minute la cuptor.

Pui si cartofi la tava

Pui_si_cartofi_la_tava

Pofttă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.