Pui cu castraveti si legume

Printeaza

Pui cu castraveti si legume din: pulpe de pui dezosate, morcov, castravete, cartofi, ardei iuti uscati, usturoi, ciuperci, ceapa, ulei, sare, piper, susan.

Ingrediente:Pui cu castraveti si legume

  • 6 pulpe superioare de pui dezosate
  • un morcov
  • un castravete mai mare
  • 2 cartofi
  • 2 ardei iuţi uscati
  • 5 căţei usturoi
  • 5 ciuperci proaspete
  • o ceapă
  • 3-4 fire ceapă verde
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • o lingură seminţe de susan

 

Mod de preparare:

Se încinge uleiul si se pun la rumenit ardeii iuti uscati, tăiati. Se lasă 15 secunde si se scot.

Se pune carnea portionată, se lasă să—si schimbe culoarea, 3-5 minute, apoi se adaugă usturoiul pisat.

Se pun cartofii curatati de coajă si tăiati cuburi, se acoperă cu apă, se lasă la fiert la foc mare timp de 10 minute.

Se adaugă apoi morcovul si ceapa, tăiate felii si se lasă 10 minute pe foc. Se pun apoi castravetele tăiat rondele si ciupercile feliate. Se mai lasă pe foc 10 minute, să scadă totul.

Se potriveste gustul de sare si piper, se trage de pe foc, se pune si ceapa verde si se presară cu susan.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.