Pui cu ceapa si capere

Printeaza

Pui cu ceapa si capere din: piept de pui, ceapa, capere, lamai, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 4 felii piept de pui
  • o ceapă roşie
  • 4 linguri capere
  • sucul unei lămâi
  • o lămâie pentru servit
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pui cu ceapa si capere: Carnea presărată cu sare si piper pe ambele părţi se rumeneşte pe o parte în ulei.

scoate, se pune ceapa, curăţată şi tăiată rondele, se presară cu sare şi, când s-a înmuiat, se adaugă din nou carnea şi se pun caperele.

adaugă sucul de lămâie strecurat, se acoperă cu un capac şi se mai lasă pe foc 15 minute.

serveşte cu felii de lămâie şi coajă rasă de lămâie.

 

Pofta buna!

 

 

Argiano Brunello di Montalcino: Un Vin de Top din Inima Toscanei

Un Vin de Top din Inima Toscanei. Argiano Brunello di Montalcino este un vin emblematic produs în regiunea Montalcino din Toscana, Italia. Cu o istorie îndelungată care începe în 1580, când familia Pecci a construit vila Argiano, această cramă a devenit un simbol al excelenței viticole. Istoria și Tradiția Argiano Brunello […]

Friptura de porc cu sos de afine si portocale

 un preparat sofisticat si delicios, perfect pentru mesele festive si ocaziile speciale. Combinația dintre carnea suculentă de porc și sosul dulce-acrișor de afine și portocale creează o armonie perfectă de arome și texturi. Această rețetă este ușor de urmat și va impresiona cu siguranță familia […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.