Oaie cu Sos de Șofran – un preparat rafinat care combină aromele bogate ale cărnii de oaie cu notele delicate și exotice ale șofranului. Această rețetă este perfectă pentru o cină festivă sau pentru momentele în care dorești să impresionezi prin eleganță și gust desăvârșit. Cu o textură suculentă și un sos cremos, acest preparat […]
Pui cu ceapa si sfecla
PrinteazaPui cu ceapa si sfecla din: ciocanele de pui, ceapa verde, praz, sfecla rosie, morcov, unt, sare, piper, ulei de masline, patrunjel.
Ingrediente:
- 500 g ciocănele de pui
- o legătură de ceapă verde
- o legătură de praz
- o sfeclă roşie mai mică
- un morcov
- două linguri unt
- sare
- piper
- ulei de măsline
- pătrunjel verde
Mod de preparare:
Ciocănelele se spală şi se prăjesc în unt, timp de cinci minute pe fiecare parte. Apoi se sărează şi se piperează, lăsându-se la cald.
Morcovul se taie rondele, iar sfecla bucăţele. Intr-o tigaie acoperită se prăjesc înăbuşit rondelele de morcov şi bucăţile de sfeclă.
Apoi se adaugă prazul tăiat rondele. Ceapa se taie şi ea rondele, apoi se amestecă bine cu ulei de măsline, se condimentează cu sare şi piper şi se toarnă peste pui.
serveşte cald, cu rită se prăjesc înăbuşit rondelele de morcov şi bucăţile de sfeclă. Apoi se adaugă prazul tăiat rondele.
Ceapa se taie şi ea rondele, apoi se amestecă bine cu ulei de măsline, se condimentează cu sare şi piper şi se toarnă peste pui.
serveşte cald, cu pătrunjel proaspăt deasupra.
Pui cu ceapa si sfecla
Pofta buna!