Pui cu ceapa verde si sos de mustar

Printeaza

Pui cu ceapa verde si sos de mustar din: piept de pui, unt, ceapa verde, mustar iute, smantana de gatit, sare, piper alb si negru, amidon.

Pui_cu_ceapa_verde_si_sos_de_mustar

Ingrediente:

  • un piept de pui
  • 100 g unt
  • o legătură ceapă verde
  • 3-4 linguriţe muştar iute
  • 200 ml smântână de gătit
  • sare
  • piper alb şi negru
  • o linguriţă amidon

Mod de preparare:

Carnea se taie cuburi care se pun să se călească în unt topit. Se presară cu sare.

După ce şi-au schimbat culoarea, se adaugă ceapa tocată, se lasă puţin să se înmoaie şi se pune muştarul.

Se amestecă bine, se toarnă apă cât să acopere ingredientele şi se lasă la fiert 20 de minute.

Smântână se amestecă bine cu amido­nul, se desface cu puţină apă si se toarnă peste pui.

Se mai lasă la fiert 10 minute. La final se potriveşte gustul din nou de sare si de piper.

Pui cu ceapa verde si sos de mustar

Pui_cu_ceapa_verde_si_sos_de_mustar

Pofta buna!

 

 

 

retete

Pulpe de Pui cu Anason și Legume la Cuptor

Pulpe de Pui cu Anason și Legume la Cuptor din: pulpe de pui, seminte de anason, morcovi, cartofi, ceapa, usturoi, dovlecel, ulei, sare, piper, ierburi. Descoperă o rețetă care transformă pulpele de pui într-un festin culinar, îmbogățit cu aroma distinctă a anasonului și prospețimea legumelor de sezon. Această combinație nu doar că îți va satisface […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.