Pulpe de Pui cu Anason și Legume la Cuptor din: pulpe de pui, seminte de anason, morcovi, cartofi, ceapa, usturoi, dovlecel, ulei, sare, piper, ierburi. Descoperă o rețetă care transformă pulpele de pui într-un festin culinar, îmbogățit cu aroma distinctă a anasonului și prospețimea legumelor de sezon. Această combinație nu doar că îți va satisface […]
Pui cu ceapa verde si sos de mustar
PrinteazaPui cu ceapa verde si sos de mustar din: piept de pui, unt, ceapa verde, mustar iute, smantana de gatit, sare, piper alb si negru, amidon.
Ingrediente:
- un piept de pui
- 100 g unt
- o legătură ceapă verde
- 3-4 linguriţe muştar iute
- 200 ml smântână de gătit
- sare
- piper alb şi negru
- o linguriţă amidon
Mod de preparare:
Carnea se taie cuburi care se pun să se călească în unt topit. Se presară cu sare.
După ce şi-au schimbat culoarea, se adaugă ceapa tocată, se lasă puţin să se înmoaie şi se pune muştarul.
Se amestecă bine, se toarnă apă cât să acopere ingredientele şi se lasă la fiert 20 de minute.
Smântână se amestecă bine cu amidonul, se desface cu puţină apă si se toarnă peste pui.
Se mai lasă la fiert 10 minute. La final se potriveşte gustul din nou de sare si de piper.
Pui cu ceapa verde si sos de mustar
Pofta buna!
Supă de Pui cu Lemongrass și Lapte de Cocos: O Incursiune în Bucătăria Thailandeză
Supă de Pui cu Lemongrass și Lapte de Cocos: O Incursiune în Bucătăria Thailandeză din: piept de pui, lapte de cocos, lemongrass, supa de pui, ciuperci, ardei iute, sos de peste, suc de lamaie verde, zahar brun, coriandru, sare, piper. Pentru iubitorii de arome exotice și experiențe culinare unice, supa de pui cu lemongrass și […]
Pofta buna!