Pui la ceaun cu broccoli, migdale si sos de soia

Printeaza

Pui la ceaun cu broccoli, migdale si sos de soia din: piept de pui de­zosat, morcovi, broccoli, ceapa, ulei, zahar, ghimbir, sos de soia, migdale, sare, piper, supă de pui.

Ingrediente:Pui la ceaun cu broccoli, migdale si sos de soia

  • 400g piept de pui de­zosat
  • 2 morcovi
  • 250 g broccoli
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 1 linguriţă zahăr
  • 1 linguriţă ghimbir tocat
  • 2 linguri sos de soia
  • migdale
  • sare
  • piper
  • 4 linguri supă de pui

Mod de preparare:

Speli pieptul de pui şi apoi îl tai bucăţi. Cureţi morcovii şi îi tai fe­lii, broccoli îl speli şi-l desparţi în bucheţele. Tai ceapa şi o căleşti în ulei încins.

Adaugi carnea, bucheţelele de broccoli, morco­vii şi migdalele. Le căleşti împre­ună, le condimentezi cu ghimbir, zahăr, sare şi piper.

Stingi cu supa de pui şi puţin sos de soia, după care mai laşi la cuptor 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.