Pui la ceaun cu broccoli, migdale si sos de soia
PrinteazaPui la ceaun cu broccoli, migdale si sos de soia din: piept de pui dezosat, morcovi, broccoli, ceapa, ulei, zahar, ghimbir, sos de soia, migdale, sare, piper, supă de pui.
Ingrediente:
- 400g piept de pui dezosat
- 2 morcovi
- 250 g broccoli
- 2 cepe
- 2 linguri ulei
- 1 linguriţă zahăr
- 1 linguriţă ghimbir tocat
- 2 linguri sos de soia
- migdale
- sare
- piper
- 4 linguri supă de pui
Mod de preparare:
Speli pieptul de pui şi apoi îl tai bucăţi. Cureţi morcovii şi îi tai felii, broccoli îl speli şi-l desparţi în bucheţele. Tai ceapa şi o căleşti în ulei încins.
Adaugi carnea, bucheţelele de broccoli, morcovii şi migdalele. Le căleşti împreună, le condimentezi cu ghimbir, zahăr, sare şi piper.
Stingi cu supa de pui şi puţin sos de soia, după care mai laşi la cuptor 10 minute.
Pofta buna!