Pui cinci continente

Printeaza

Pui cinci continente din: pulpe de pui, carnati de porc, ceapa, rosii, vin alb, boabe de porumb, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Pui cinci continente

  • 4 pulpe de pui
  • 250 g carnati de porc
  • 2 cepe
  • 6 rosii
  • 150 ml vin alb sec
  • 1 conserva de boabe de porumb scurse de zeama
  • sare
  • piper
  • 5 linguri untdelemn

 

Mod de preparare:

Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca.

Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute.

Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper.

Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute. Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.