Pui cinci continente
PrinteazaPui cinci continente din: pulpe de pui, carnati de porc, ceapa, rosii, vin alb, boabe de porumb, sare, piper, ulei.
- 4 pulpe de pui
- 250 g carnati de porc
- 2 cepe
- 6 rosii
- 150 ml vin alb sec
- 1 conserva de boabe de porumb scurse de zeama
- sare
- piper
- 5 linguri untdelemn
Mod de preparare:
Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca.
Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute.
Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper.
Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute. Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
Pofta buna!