Pui cu ciuperci si cimbru
PrinteazaPui cu ciuperci si cimbru din: pui, supa de pui, unt, ciuperci, usturoi, cimbru, sare, piper.
- un pui
- 300 ml supa de pui
- 50 g unt
- 500 g ciuperci proaspete
- o capatana de usturoi
- cimbru uscat sau proaspat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea se curăţă foarte bine, se pârleşte şi se unge la interior şi exterior cu mujdei de usturoi preparat din toată căpăţâna.
Se asază puiul într-un vas termorezistenl uns cu unt şi se lasă la cuptor 15 minute, întorcând carnea.
Se presară sare şi piper, se toarnă supa de pui şi se presară cimbru. Se dă la cuptor pentru 30 de minute.
Intre timp, se spală şi se taie mărunt ciupercile adăugându-le puiului. Se mai lasă la cuptor 15 minute.
Pui cu ciuperci si cimbru
Pofta buna!