Gâscă în Stil Thailandez cu Lapte de Cocos – Bucătăria thailandeză este cunoscută pentru echilibrul său perfect între arome, combinând dulce, sărat, acru și picant într-un mod inedit. Timp de preparare: 30 minute Timp de gătire: 2 ore Timp total: 2 ore și 30 minute Ingrediente 1 gâscă (aproximativ 2-2.5 kg), tăiată în bucăți 400 […]
Pui copt în bere
PrinteazaPui copt în bere din: pulpe de pui, usturoi, bere, rozmarin, lamaie, boia iute, boia dulce, cimbru, ulei de masline, sare si piper.
Ingrediente:
- 4 pulpe de pui
- 4-5 catei de usturoi
- 1 doza de bere (330 ml)
- 1 lingurita cu rozmarin
- 1 lamaie
- 1 lingurita cu boia iute
- 1 lingurita cu boia dulce
- 1 varf de cutit de cimbru
- 2 linguri cu ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spală pulpele, taie-le pe jumătate, apoi freacă- le bine cu un amestec de condimente (boia iute şi dulce, cimbru, piper, sare, rozmarin).
Toarnă ulei într-o tavă de cuptor, zeamă de lămâie, apoi adaugă căţeii de usturoi tăiaţi felii.
Pune pulpele, presară rozmarin şi toarnă încet printre bucăţi toată berea. Acoperă vasul cu folie de aluminiu şi dă-l la cuptorul încins vreme de o oră.
După o trei sferturi de oră, îndepărtează folia şi lasă la foc mic vreo 20 de minute, până scade sosul.
Se serveşte cu sote de legume.
Pui copt în bere
Pofta buna!
Ceai Java: Ceaiul Java, originar din insula Java din Indonezia, este unul dintre cele mai interesante și mai puțin cunoscute ceaiuri din lume. Acest ceai unic, cu o istorie bogată și o tradiție îndelungată, oferă o gamă largă de arome și beneficii pentru sănătate. Istoria Ceaiului Java Istoria ceaiului Java începe în secolul al XIX-lea, […]
Trebuie incercat puiul asta