Pui crocant cu sos

Printeaza

Pui crocant cu sos din: covrigei, pulpe superioare de pui, faina, oua, ulei de masline, mustar cu boabe, miere, otet si legume.

Ingrediente:Pui_crocant_cu_sos

  • 100 g covrigei
  • 12 plpe superioare de pui, dezosate si fara piele
  • faina, pentru tapetarea pulpelor
  • 2 oua, batute cu furculita
  • 1 lingura ulei de masline
  • 100 ml de mustar cu boabe
  • 4 linguri de miere
  • 1 lingurita cu otet din vin alb
  • legume verzi sau salata si cartofi, pentru servit

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200°C. Mărunţeşte covrigeii în robotul de bucătărie sau într-o pungă de plastic peste care treci sucitorul de câteva ori.

Toarnă pesmetul astfel format pe o farfurie. Asezonează pulpele de pui, tăvăleşte-le prin făină, prin ou şi, la final, prin pesmet.

Pune-le într-o tavă, stropeşte-le cu ulei şi dă-le la cuptor 35 minute, până când devin crocante la exterior şi fragede în interior.

Intr-un bol mic, amestecă muştarul, mierea şi oţetul. Pune deoparte pentru prânz 4 pulpe.

Serveşte-le pe celelalte cu sosul proaspăt, alături de legume verzi sau de salată şi cartofi.

Pui crocant cu sos

Pui_crocant_cu_sos

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.