Pui crocant cu parmezan
PrinteazaSe încinge grilul la treapta de mijloc şi se tapetează o tavă cu folie de aluminiu. Se bate un albuş pe o farfurie, cu un pic de sare şi de piper. Se dau pe răzătoarea mică 5 linguri de parmezan deasupra unei alte farfurii.
Se înmoaie 4 piepţi de pui, fără piele şi dezosaţi, mai întâi în albuş, apoi în parmezan, se dau sub gril 10-12 minute şi se întorc o singură dată pe partea cealaltă, până prind o culoare maronie. Intre timp, se fierb 10 minute 400g de cartofi tăiaţi cuburi şi se adaugă 140g de mazăre congelată în ultimele 3 minute.
Se scurg. Se amestecă cu frunze de spanac, 1 lingură oţet de vin alb, 2 linguri ulei de măsline şi sare şi piper. Se împarte amestecul pe patru farfurii, apoi se serveşte cu puiul.
Pui crocant cu parmezan
Pofta buna!